Programari la consultatii
Telefoane receptie:
0264-484555
0742-014644
 
0744-660771 (Dr. Muresan)

Str. Ploiesti nr 8-10 Cluj-Napoca, jud. Cluj
Orar cabinet homeopatie Cluj
luni    10 - 13
marti    17 - 20
miercuri  10 - 13
joi     17 - 20
Tratamente homeopate:

Tratamentul homeopatic al copiilor

  

Tratamentul homeopatic este o alternativa la tratamentul alopat aplicat pentru afectiunile copiilor, tratament care poate fi de multe ori agresiv cu organismul tanar si vulnerabil al acestora.
Astfel, homeopatia poate fi folosită cu mult succes în tratamentul bolilor, afecțiunilor, problemelor copilului, cel puțin din doua motive:
 
1. În general, organismul copilului nu este intoxicat, ca si cel al adultului, cu diferite substanțe chimice (medicamente alopate, tutun, alcool, substanțe toxice de la locul de munca, alimente cu multe "E"-uri sau supraprocesate etc.), ceea ce potenteaza efectele pozitive ale remediilor homeopatice
 
2. Energia si forța vitala a organismului copilului sunt, în general, (mult) mai bune decât la adult. Astfel, organismul copiilor are o forta de autovindecare si restabilire a echilibrului mai puternica, reactionand foarte bine la medicina homeopatica.
 
Apelati cu incredere la tratamentele homeopatice pentru problemele copiilor! Aplicate corect, acestea pot avea rezultate extraordinare, fara riscul de efecte secundare. De asemenea, ele se pot folosi concomitent cu tratamentul alopat, pentru a grabi procesul de vindecare.
 
 

 

home | tratamente homeopate | afectiuni tratate | Medici homeopati Cluj Napoca | C. M. Medreflex Line | contact
© 2011-2018 Centrul Medical Medreflex Line, Cluj-Napoca